Dobrý den, mám zahradní zděnou chaloupku a na ní sedlovou - áčkovou střechu o rozměrech 4x7 a 5x7m - krokve a celoplošné deskování. Celkem tedy 63m čtverečních. Na menší ploše je ještě střešní okno cca 90x110cm (vnější rozměr). Současná krytina je hnědý satjam + závětrné plechování - lišty, který před cca 7 roky zmršili pracovníci jedné nejmenované opavské firmy. Při šroubování - když se netrefili do desky, vrtli díru o kus dál. Když jsem chtěl zateplovat podkroví, nestačil jsem se divit. Tak jsem lezl po střeše a silikonoval a silikonoval. Střecha byla jako řešeto. Když jsem to reklamoval, tak jsem dopadl jako blecha na psovi. Ten se poškrábal a bylo to vše. To je moje story. Chvíli to silikonování drželo, nicméně současnost je taková, že do chalupy teče. Zateplení je shnilé. Moje vize je sundat stávající satjam a nahradit jej nějakou jinou trvanlivou krytinou - včetně nového střešního okna. Starou krytinu si může firma odvézt do sběrny. Mám na to cca do 50ti tisíc. Jste ochotni mi tuto akci pomoct realizovat a vejít se do finančního limitu? Děkuji za odpověď.

Kontakt na inzerenta

  • Jméno: Ivan Kristek

Vhodné firmy pro tuto zakázku

Nabízené služby: Klempíř Opava

Střechy, Opava, klempíř, pokrývač, tesař
Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin ve výškách. Nabídka klempířských prací. Naše společnost sídlí v Opavě.

Radim Losert

Nabízené služby: Pokrývač Opava, Klempíř Opava, Tesař Opava

Stavby a opravy střech Opava, klempířské práce, pokrývač
Zatéká vám střechou a hledáte schopné pokrývače? Chcete vyměnit střešní krytinu? Obraťte se na nás v okrese Opava. Výměna střešní krytiny Opava, montáž…

Registrace
Vytvořte si ZDARMA vlastníwww stránky nebo e-shop!
Registrace Vyzkoušet nyní