Dobrý den, chtěl bych si udělat rekonstrukci střechy na rekreační chatě, neboť jsem ji před časem udělal neodborně pomocí asfaltových šindelů, s minimem odvětrání (resp. žádným) a nyní po zateplení jsem zpozoroval, že se parozábrana na straně izolace uvnitř stavby (minerální vlna ROCKWOLL) docela rosí, to mě velmi znepokojilo a rozhodl jsem se pro rekonstrukci střechy. Vzhledem k celodřevěné konstrukci chaty použít střešní krytinu od společnosti Tři Pyramidy (tvarově přibližně odpovídá BRAMACu, ale je o polovinu lehčí). Poptávám cenovou nabídku na výměnu střešní krytiny pro jednoduchou sedlovou střechu, střecha není symetrická, cca 32 m2, délka hřebene 5, 8 m (případně zaokrouhleno na 6), délka hrany střechy 3, 8 m (mírnější sklon), délka hrany střechy 2 m (kratší a strmější), v současné době je skladba střechy: asfaltový šindel, papírová lepenka OSB 15 mm - demontáž po dohodě s dodavatelem prací, zda zachovat, či nikoliv, kvůli odvětrání střechy asi ano, dřevěný hranol 100x100mm - minerální vlna 100 mm (mezi hranoly), parozábrana - zachovat podhledová palubka - zachovat, obávám se, aby mi to nezačalo hnít, místo realizace Žim. Děkuji.

Kontakt na inzerenta

  • Jméno: Jan Devetter

Vhodné firmy pro tuto zakázku

Jiří Wiener

Nabízené služby: Pokrývač Teplice

Jiří Wiener
Izolatérství Vznik oprávnění: 05. 05. 2008 Klempířství a oprava karoserií Vznik oprávnění: 05. 05. 2008 Zednictví Vznik oprávnění: 14. 05. 2008.

Jindřich Bartůněk

Nabízené služby: Stavební práce Teplice, Pokrývač Teplice

Realizace a opravy střech Teplice, pokrývačské práce
Poptáváte opravu střechy v okolí Teplic? V tom případě se neváhejte obrátit na nás. Montáž sádrokartonu a dřevěných podlah v Teplicích, pokrývač. Naše firma,…

Registrace
Vytvořte si ZDARMA vlastníwww stránky nebo e-shop!
Registrace Vyzkoušet nyní